Кредити

ипотечни, потребителски, бизнес, жилищни и бързи кредити

Фирми за Бързи Кредити

В България има много фирми и небанкови компании предлагащи бързи кредити. Има и немалко недоброжелатели, които се опитват да се представят за кредитна институция, като предлагат фалшиви кредити. Списъкът по-долу предлага всички фирми за бързи кредити, регистрирани на територията на България. Информацията няма за цел да Ви насърчи да вземете бързи кредити, а да Ви предпази от измама с кредити.

Важно: Ползвайте бързи кредити и бързи заеми само ако сте сигурни, че разбирате всички условия по вземането им и че можете да изплащате задълженията си навреме.

Пълен списък на фирмите за бързи кредити:

 НаЗаем.бг
 Бърз Кредит
Фирмата предлага онлайн кредити от 50 лв до 399 лв. Компанията е собственост на Пан Финанс Балкан АД . Времето за отговор по кредита е до 15 минути. За да кандидатствате за бърз кредит ви е необходима единствено лична карта. Можете да кандидатствате за кредит онлайн. Фирмата предлага удължаване на стари кредити.
 Пан Финанс Балкан АД
 50 лв
 399 лв
 До 15 мин
 понеделник до петък
 Да
Кредити от НаЗаем.бг

 Аванс.бг
 Бърз Кредит
Предлага онлайн кредити до 399 лв. Сайтът е собственост на Аванс БГ ЕООД. Времето за отговор по кредита е до 1 час. За кандидатстване за кредит са ви необходими единствено лична карта и банкова сметка за получаване на отпуснатите пари. Можете да кандидатствате за бърз кредит онлайн, по телефона, или в офис. Фирмата предлага рефинансиране на предишни кредити.
 Аванс БГ ЕООД
 1 лв
 399 лв
 до 1 час
 понеделник до петък
 Да
Кредити от Аванс.бг
Уеб сайта не съществува

 Ай Заем
 Бърз Кредит
 Ай Заем предлага бързи кредити в размер от 200 лв до 5000 лв. Уеб сайтът се поддържа от Финансова Къща Планета Финанси АД. Времето за одобрение на кредита е до 2 часа. При кандидатстването за кредит ви е необходимо само лична карта. Може да се кандидатства за бърз кредит през кредитен консултант, или в офис на фирмата. Ай Заем предлага удължаване на предишни кредити.
 Финансова Къща Планета Финанси АД
 200 лв
5000 лв
 До 2 часа
 Да
Кредити от Ай Заем

 БНП Париба
 Бърз Кредит
 БНП Париба предлага бързи заеми от 800 лв до 50000 лв. Компанията е собственост на БНП Париба Пърсънъл Файненс ЕАД . Времето за одобрение на  кредита е веднага. За кандидатстване за кредит са ви необходими само лична карта и банкова сметка , където да ви преведат парите. Може да се кандидатства за кредит за ремонт, кредит за ремонт, заем за кола и други кредити онлайн, по телефон или в офис.
 БНП Париба Пърсънъл Файненс ЕАД
 800 лв
 50000 лв
 веднага
 понеделник до петък
 Не
Кредити от БНП Париба

 Бързи Кредити
 Бърз Кредит
 Бързи Кредити предлага онлайн заеми от 500 лв до 2000 лв. За лоялни клиенти фирмата предлага кредити до 5000 лева. Уеб сайтът е собственост на Бързи Кредити ООД . Времето за одобрение на заема е до 10 минути. За да кандидатствате за бърз заем ви трябват само лична карта и добра кредитна история. Можете да кандидатствате за кредит онлайн, или в офис близо до вас.
 Бързи Кредити ООД
 500 лв
2000 лв
 До 10 минути
 понеделник до петък
 Не
Кредити от Бързи Кредити

 Варна Кредит
 Бърз Кредит
 Варна Кредит отпуска бързи кредити онлайн от 200 лв до 2000 лв. Уеб сайтът се подържа от Варна Кредит Груп ООД . Времето за разглеждане на кредита е до 24 часа. За да кандидатствате за бърз кредит са ви необходими лична карта, официална заплата или пенсия. Можете да кандидатствате за заем онлайн, по телефона, или да се обърнете към кредитен консултант в офис на компанията.
 Варна Кредит Груп ООД
 200 лв
 2000 лв
 До 24 часа
 понеделник до петък
 Не
Кредити от Варна Кредит

 Вива Кредит
 Бърз Кредит
 Вива Кредит предлага бързи кредити от 100 лв до 1500 лв. Уеб сайтът се подържа от Вива Кредит ООД . Времето за отговор по кредита е до 20 мин. За кандидатстване за заем са ви необходими лична карта и възраст над 21 години. Може да се наложи да представите документ за официални доходи. Кандидатстването за бърз кредит става онлайн, в офис на фирмата, чрез обаждане по телефон или с СМС. Може да кандидатствате за кредит също и в офис на Handy или интенет доставчика Net1.
 Вива Кредит ООД
 100 лв
1500 лв
 До 20 мин
 Не
Кредити от Вива Кредит

 Вивус БГ
 Бърз Кредит
 Вивус БГ предлага заеми от 50 лв до 1000 лв. Компанията е собственост на 4 Финанс ЕООД. Времето за отговор на кредита е до няколко минути. За да кандидатствате за кредит ви трябват единствено лична карта и банкова сметка, където да получите отпуснатия заем. Кандидатстването за бърз онлайн кредит става само по интернет през сайта на компанията. Фирмата предлага рефинансиране на предишни кредити.
 4 Финанс ЕООД
 50 лв
1000 лв
 До минути
 понеделник до петък
 Онлайн
 Да
Кредити от  Вивус БГ

 Еврокомерс
 Бърз Кредит
 Еврокомерс дава бързи заеми в размер от 3000 лв до 200000 лв. Фирмата е собственост на Кредитна къща Еврокомерс ООД . Времето за одобрение на кредита е до 24 часа. За да кандидатствате за кредит ви трябва обезпечение недвижим имот. Може да се кандидатства за бърз кредит онлайн, или по телефона.
 Кредитна къща Еврокомерс ООД
 3000 лв
 200000 лв
 До 24 часа
 понеделник до петък
 Не
Кредити от Еврокомерс

 Ем Мъней
 Бърз Кредит
 Ем Мъней отпуска бързи заеми от 100 лв до 1500 лв. Компанията е собственост на Вива Кредит ЕООД . Времето за разглеждане на заема е до 15 мин. За кандидатстване за кредит са ви необходими само лична карта и попълнена форма. Възможно е кандидатстването за бърз кредит онлайн. Компанията предлага рефинансиране на кредити.
 Вива Кредит ЕООД
 100 лв
 1500 лв
 До 15 мин
 Онлайн
 Да
Кредити от Ем Мъней

 Изи Кредит
 Бърз Кредит
 Изи Кредит предоставя бързи кредити от 100 лв до 5000 лв. Компанията се подържа от Изи Асет Мениджмънт АД . Времето за одобрение на кредита е до 2 часа. За да кандидатствате за кредит ви е необходима само лична карта. Можете да кандидатствате за бърз кредит онлайн, или чрез кредитен консултант. Изи Кредит предлага рефинансиране на стари кредити.
 Изи Асет Мениджмънт АД
 100 лв
 5000 лв
 До 2 часа
 понеделник до петък
 Да
Кредити от Изи Кредит

 Инвест Груп
 Бърз Кредит
 Инвест Груп дава онлайн заеми от 50 лв до 1500 лв. Компанията е собственост на Инвест Груп 10 ООД. Времето за одобрение на кредита е до 24 часа. За да кандидатствате за заем ви трябват само лична карта, поръчител за кредити и обезпечение Може да се кандидатства за бърз онлайн кредит на уеб сайта.
 Инвест Груп 10 ООД
 50 лв
 1500 лв
 До 24 часа
 понеделник до петък
 Онлайн
 Не
Кредити от Инвест Груп
Уеб сайта не съществува

 ИФГ Лизинг
 Бърз Кредит
 ИФГ Лизинг предлага заеми от 50 лв до 10000 лв. Компанията е собственост на Ай Еф Джи Лизинг АД . Времето за отговор на кредита е до 24 часа. За да кандидатствате за кредит ви е необходима единствено лична карта. Може да се кандидатства за бърз кредит онлайн през сайта на компанията.
 Ай Еф Джи Лизинг АД
 50 лв
 10000 лв
 До 24 часа
 понеделник до петък
 Онлайн
 Не
Кредити от ИФГ Лизинг

 Кеш Бокс
 Бърз Кредит
 Кеш Бокс дава онлайн заеми от 150 лв до 1000 лв. Фирмата се подържа от Зи-Метрикс АД . Времето за одобрение на кредита е до 20 мин. За да кандидатствате за заем ви трябват само лична карта и банкова сметка, за да получите парите. Възможно е кандидатстването за бърз кредит онлайн през сайта. Компанията предлага рефинансиране на стари кредити.
 Зи-Метрикс АД
 150 лв
1000 лв
 До 20 мин
 понеделник до петък
 Онлайн
 Да
Кредити от Кеш Бокс

 Кеш Кредит
 Бърз Кредит
 Кеш Кредит предлага бърз кредит от 200 лв до 2000 лв. Уеб сайтът е собственост на Кеш Кредит ЕАД . Времето за отговор на кредита е до 5 мин. За кандидатстване за заем са ви необходими само лична карта и да сте на възраст над 21 години. Можете да кандидатствате за бърз кредит онлайн, в офис на компанията, в магазини Lafka, или чрез кредит с леш карта. Фирмата не предлага рефинансиране на предишни кредити.
 Кеш Кредит ЕАД
200 лв
2000 лв
 До 5 мин
 Не
Кредити от Кеш Кредит

 Креди Хелп
 Бърз Кредит
 Креди Хелп предлага бързи кредити онлайн от 100 лв до 2000 лв. Фирмата предлага бърз кредит до заплата до 399 лева, и бърз потребителски кредит до 2000 лева. Сайтът се подържа от Кредихелп ООД . Времето за разглеждане на кредита е до 20 мин. За кандидатстване за заем ви трябва единствено лична карта и да попълните онлайн заявление за кредит. Можете да кандидатствате за бърз кредит онлайн през сайта. Компанията предлага удължаване на предишни кредити.
 Кредихелп ООД
 100 лв
2000 лв
 До 20 мин
 понеделник до петък
 Онлайн
 Да
Кредити от Креди Хелп

 Кредилайн
 Бърз Кредит
 Кредилайн дава онлайн кредити от 10 лв до 1000 лв. Сайтът е собственост на Кредилайн ООД . Времето за отговор на кредита е до 2 часа. За кандидатстване за бърз кредит ви трябва единствено валидна лична карта и да сте на възраст над 18 години. Може да кандидатствате за кредит по телефона, в офис или чрез СМС. Сайтът предлага рефинансиране на стари кредити.
 Кредилайн ООД
 10 лв
 1000 лв
 До 2 часа
 понеделник до петък
 Да
Кредити от Кредилайн
Уеб сайта не съществува

 Кредиленд
 Бърз Кредит
 Кредиленд заема пари онлайн в размер от 100 лв до 3000 лв. Кредит аванс – до 380 лв, кредит пенсионер – до 1500 лева, потребителски кредит – до 3000 лева. Сайтът е собственост на Кредиленд ЕООД . Времето за разглеждане на заема е до 24 часа. За да кандидатствате за кредит ви трябва единствено лична карта Възможно е кандидатстването за бърз кредит онлайн, по телефона или в офис. Компанията предлага удължаване на предишни кредити.
 Кредиленд ЕООД
 100 лв
 3000 лв
 До 24 часа
 понеделник до петък
 Да
Кредити от Кредиленд

 КредиМакс
 Бърз Кредит
 КредиМакс предлага бързи кредити от 50 лв до 399 лв. Уеб сайтът се подържа от Кредитимакс ЕООД . Времето за отговор на кредита е до 30 мин. За кандидатстване за заем са ви необходими единствено лична карта. Може да кандидатствате за кредита онлайн, чрез кредитен консултант, или клон на Webbroker. Компанията предлага удължаване на предишни кредити.
 Кредитимакс ЕООД
 50 лв
 399 лв
 До 30 мин
 Да
Кредити от КредиМакс
Уеб сайта не съществува

 Кредисимо
 Бърз Кредит
 Кредисимо предлага бързи кредити от 100 лв до 2000 лв. Кредит до заплата до 600 лева и срок на връщане до 30 дни, и бърз потребителски кредит до 2000 лева със срок на връщане до 18 месеца. Фирмата е собственост на Кредисимо АД . Времето за разглеждане на кандидатстване по бърз кредит онлайн е до минути. За кандидатстване за заем ви е необходима само лична карта. Може да се кандидатства за бърз кредит онлайн или по телефон. Фирмата предлага удължаване на предишни кредити.
 Кредисимо АД
 100 лв
2000 лв
 До минути
 Да
Кредити от Кредисимо

 Кредит Експерт
 Бърз Кредит
 Кредит Експерт дава бързи кредити от 100 лв до 5000 лв. За първи кредит сумата е до 800 лева. Компанията се подържа от Кредит Експресс ЕООД. Времето за одобрение на кредита е до 24 часа. За кандидатстване за заем ви е необходима единствено лична карта. Може да се кандидатства за кредит онлайн, и в офис на фирмата. Компанията предлага рефинансиране на стари кредити.
 Кредит Експресс ЕООД
 100 лв
5000 лв
 До 24 часа
 понеделник до петък
 Да
Кредити от Кредит Експерт

 Кредит Инс
 Бърз Кредит
 Кредит Инс дава кредити в размер от 100 лв до 1500 лв, които са разпределени в 3 продукта: Паричен заем от 100 до 250 лева, одобрение до 20 минути, удобен и лесен заем от 100 до 399 лева, и кредит екстра, който е от 200 до 1500 лева. Сайтът е собственост на Кредит Инс ООД . Времето за одобрение кредита е до 20 мин. За кандидатстване за кредит ви е необходима само лична карта. Възможно е кандидатстването за бърз кредит онлайн. Фирмата предлага рефинансиране на предишни кредити.
 Кредит Инс ООД
 100 лв
 1500 лв
 До 20 мин
 Да
Кредити от Кредит Инс

 Кредит Про
 Бърз Кредит
 Кредит Про дава онлайн заеми от 5000 лв до 200000 лв. Компанията е собственост на Вива Кредит ООД . Времето за отговор на кандидатстване по кредит е до 24 часа. За кандидатстване за кредит са ви необходими само лична карта, недвижим имот Възможно е кандидатстване за бърз кредит онлайн, или по телефона.
 Вива Кредит ООД
 5000 лв
 200000 лв
 До 24 часа
 понеделник до петък
 Не
Кредити от Кредит Про
Уеб сайта не съществува

 Макс Кредит
 Бърз Кредит
 Макс Кредит предоставя бързи кредити от 150 лв до 3000 лв. Максималната сума, която могат да ви отпуснат за първи кредит е 1000 лева. Компанията е собственост на Би Енд Джи Кредит ООД . Времето за разглеждане на кандидатурата по кредит е няколко часа. За да кандидатствате за бърз кредит ви трябват единствено лична карта и възраст над 21 години. Може да се кандидатства за бърз кредит онлайн, през сайта, или чрез кредитен консултант. Фирмата предлага рефинансиране на кредити.
 Би Енд Джи Кредит ООД
 150 лв
 3000 лв
 До часове
 понеделник до петък
 Да
Кредити от Макс Кредит

 МБД Финанс
 Бърз Кредит
 МБД Финанс предлага бързи кредити от 100 лв до 1000 лв. Компанията е собственост на М.Б.Д. Финанс ООД. Времето за отговор на кандидатурата по кредит е в рамките на 24 часа. За кандидатстване ви трябват единствено валидна лична карта и банкова сметка за получаване на парите. Можете да кандидатствате за бърз кредит в офис на фирмата. Сайтът предлага рефинансиране на предишни кредити.
 М.Б.Д. Финанс ООД
 100 лв
 1000 лв
 До 24 часа
 понеделник до петък
 В офис
 Да
Кредити от МБД Финанс

 Мини Заем
 Бърз Кредит
 Мини Заем дава бързи кредити от 50 лв до 1500 лв. Компанията се подържа от Изи Финанс ООД . Времето за разглеждане и одобрение на кредита е до 1 час. За кандидатстване са ви необходими само лична карта и постоянни доходи. Можете да кандидатствате за бърз кредит онлайн, по телефона, или чрез СМС. Сайтът предлага рефинансиране на стари кредити.
 Изи Финанс ООД
 50 лв
 1500 лв
 до 1 час
 понеделник до петък
 Да
Кредити от Мини Заем

 Нет кредит
 Бърз Кредит
 Нет кредит предлага бързи кредити от 50 лв до 1500 лв. Компанията е собственост на НетКредит ООД . Времето за разглеждане на молбата за кредит е до няколко минути. За кандидатстване ви трябва единствено лична карта. Може да се кандидатства за бърз кредит единствено онлайн.
 НетКредит ООД
 50 лв
 1500 лв
 До минути
 понеделник до петък
 Онлайн
 Не
Кредити от Нет кредит

 Овергас Капитал
 Бърз Кредит
 Овергас Капитал отпуска онлайн заеми от 500 лв до 7000 лв. Уеб сайтът е собственост на Овергаз Капитал . Времето за отговор на заявката за кредит е до 24 часа. За кандидатстване за кредит ви трябва само лична карта. Възможно е кандидатстването за бърз кредит онлайн, или в офис близо до вас. Усвояване на кредита е по банкова сметка.
 Овергаз Капитал
 500 лв
7000 лв
 До 24 часа
 понеделник до петък
 Не
Кредити от Овергас Капитал

 Оптимал кредит
 Бърз Кредит
 Оптимал кредит дава онлайн заеми от 200 лв до 1500 лв. Фирмата се подържа от Оптимал Кредит ООД . Времето за отговор на кандидатура по кредит е до 24 часа. За кандидатстване за кредит ви трябва само лична карта. Можете да кандидатствате за бърз кредит в офис близо до вас.
 Оптимал Кредит ООД
 200 лв
 1500 лв
 До 24 часа
 В офис
 Не
Кредити от Оптимал кредит
Уеб сайта не е обновяван от 2015 г., и няма достатъчно информация

 Провидент
 Бърз Кредит
 Провидент дава бързи заеми онлайн от 200 лв до 2500 лв. Сайтът е собственост на Провидент Файненшъл България ООД . Времето за одобрение на кредита е до 24 часа. За кандидатстване ви е необходима единствено лична карта. Можете да кандидатствате за кредит онлайн, или чрез кредитен консултант. Компанията предлага удължаване на предишни кредити.
 Провидент Файненшъл България ООД
 200 лв
 2500 лв
 До 24 часа
 понеделник до петък
 Да
Кредити от Провидент

 Профи Експерт
 Бърз Кредит
 Профи Експерт предлага бързи кредити от 100 лв до 20000 лв. Сайтът се подържа от Профит Експерт ЕООД . Времето за одобрение по кредит от Профи Експерт е до 1 час. За кандидатстване за бърз кредит са ви необходими само лична карта Можете да кандидатствате за кредита онлайн, по телефон, или чрез кредитен консултант в офис.
 Профит Експерт ЕООД
 100 лв
 20000 лв
 до 1 час
 понеделник до петък
 Не
Кредити от Профи Експерт

 ПФБ Кредит
 Бърз Кредит
 ПФБ Кредит дава бързи заеми онлайн от 100 лв до 5000 лв. Фирмата е собственост на Пърсънал Файнанс България АД . Времето за отговор по кредита е до 2 часа. За кандидатстване ви е необходима само лична карта. Възможно е кандидатстване за бърз кредит само в офис на фирмата.
 Пърсънал Файнанс България АД
 100 лв
 5000 лв
 До 2 часа
 понеделник до петък
 В офис
 Не
Кредити от ПФБ Кредит

 РазПро Кредит
 Бърз Кредит
 РазПро Кредит дава онлайн заеми от 250 лв до 2000 лв. Фирмата се подържа от РазПро Кредит ЕАД . Времето за разглеждане на кредита е до 30 мин. За да кандидатствате ви трябва единствено лична карта. Може да се кандидатства за бърз кредит онлайн, или чрез консултант в офис на фирмата. Компанията предлага удължаване на кредити.
 РазПро Кредит ЕАД
 250 лв
 2000 лв
 До 30 мин
 понеделник до петък
 Да
Кредити от РазПро Кредит

 Рива кредит
 Бърз Кредит
 Рива кредит отпуска бързи онлайн кредити от 150 лв до 2000 лв. Сайтът е собственост на Рива Кредит ООД . Времето за отговор е до 24 часа. За да кандидатствате за бърз кредит ви е необходима единствено валидна лична карта. Възможно е кандидатстване за кредит в офис на компанията. Фирмата предлага рефинансиране на стари кредити.
 Рива Кредит ООД
 150 лв
 2000 лв
 До 24 часа
 Валидна лична карта
 В офис
 Да
Кредити от Рива кредит

 Сис кредит
 Бърз Кредит
 Сис кредит отпуска бързи кредити от 100 лв до 2000 лв. Уеб сайтът се подържа от Сис Кредит ООД . Времето за одобрение на кредита е до 24 часа. За да кандидатствате ви трябват само лична карта, поръчител, банкова сметка, документ за удостоверяване на дохода. Може да се кандидатства  за бърз кредит от Сис кредит само онлайн. Фирмата предлага рефинансиране на стари кредити.
 Сис Кредит ООД
 100 лв
 2000 лв
 До 24 часа
 понеделник до петък
 Онлайн
 Да
Кредити от Сис кредит

 Сити корект кредит
 Бърз Кредит
 Сити корект кредит дава бързи заеми от 50 лв до 5000 лв. Фирмата е собственост на Сити Корект Кредит ООД . Времето за разглеждане на кредита е до 2 часа. За да кандидатствате за бърз кредит ви в необходима единствено лична карта. Възможно е кандидатстването за кредит в офис във вашия град. Фирмата предлага рефинансиране на предишни кредити.
 Сити Корект Кредит ООД
 50 лв
 5000 лв
 До 2 часа
 понеделник до петък
 В офис
 Да
Кредити от Сити корект кредит
Уеб сайта не съществува

 Сити кредит
 Бърз Кредит
 Сити кредит дава бързи заеми от 200 лв до 1500 лв. Фирмата се подържа от София Комерс Кредит Груп АД . Времето за отговор на кредита е до 15 мин. За кандидатстване ви трябват единствено лична карта и копие от трудов договор. Може да се кандидатства за бърз кредит онлайн, по телефона и в офис на компанията. Фирмата предлага удължаване на кредити.
 София Комерс Кредит Груп АД
 200 лв
 1500 лв
 До 15 мин
 Да
Кредити от Сити кредит

 Смайл Кредит
 Бърз Кредит
 Смайл Кредит дава бързи онлайн кредити от 50 лв до 1500 лв. Кредит до заплата – до 500 лева и кредит на вноски – до 1500 лева. Уеб сайтът се подържа от Ай Ти Еф Груп АД . Времето за отговор по кредита е до няколко минути. За кандидатстване е необходима само лична карта. Можете да кандидатствате за бърз заем онлайн само през сайта на фирмата.
 Ай Ти Еф Груп АД
 50 лв
1500 лв
 До минути
 понеделник до петък
 Онлайн
 Не
Кредити от Смайл Кредит

 Тексим Банк
 Бърз Кредит
 Тексим Банк отпуска бързи кредит от 300 лв до 7 000 лв. Тексим Банк предлага и овърдрафт, в размер до 3000 лева. Фирмата се подържа от Тексим Банк. Времето за одобрение на кредита е до 1 час. За кандидатстване за бърз кредит ви е необходима валидна лична карта. Можете да кандидатствате с обаждане по телефон, в офис на компанията, или в клон на Easy Pay.
 Тексим Банк
 300 лв
7000 лв
 до 1 час
 Не

 Тера кредит
 Бърз Кредит
 Тера кредит предлага онлайн заеми от 100 лв до 2 000 лв. Компанията е собственост на Терра Кредит ООД . Времето за отговор е до 1 час. За кандидатстване за кредит е необходима лична карта. Може да се кандидатства за бърз заем онлайн, по телефон, или с помощта на кредитен консултант.
 Терра Кредит ООД
 100 лв
 2 000 лв
 до 1 час
 понеделник до петък
 Не
Кредити от Тера кредит

 ТиБиАй Банк
 Бърз Кредит
 ТиБиАй Банк отпуска бързи кредити от 300 лв до 7500 лв. Компанията се подържа от Ти Би Ай Банк ЕАД . Времето за отговор по кредитз е до 2 часа. За да кандидатствате за кредит ви е необходима само валидна лична карта. Възможно е кандидатстването за бърз кредит в офис на компанията, или онлайн.
 Ти Би Ай Банк ЕАД
 300 лв
7500 лв
 До 2 часа
 В офис
 Не

 Топ Кредит БГ
 Бърз Кредит
 Топ Кредит БГ дава бързи заеми от 200 лв до 8000 лв и срок на връщане от 3 месеца до 18 месеца, като кредити до 400 лева се предлагат за срок на връщане до 6 месеца. Изисква се трудов договор. Уеб сайтът е собственост на Топ Кредит ООД . Времето за отговор на кредита е до 2 часа. За кандидатстване за кредит е необходима само лична карта. Можете да кандидатствате за бърз кредит в офис на фирмата. Сайтът предлага рефинансиране на стари кредити.
 Топ Кредит ООД
 200 лв
 8000 лв
 До 2 часа
 понеделник до петък
 В офис
 Да
Кредити от Топ Кредит БГ

 Уникредит Булбанк
 Бърз Кредит
 Уникредит Булбанк отпуска онлайн заеми от 500 лв до 10000 лв. Срока на връщане на кредита е до 72 месеца. Сайтът се подържа от УниКредит Кънсюмър Файненсинг АД . Времето за одобрение на кредита е до 2 часа. За кандидатстване за кредит ви трябва валидна лична карта. Можете да кандидатствате за бърз кредит онлайн, с попълване на формата за кредит на сайта на компанията.
 УниКредит Кънсюмър Файненсинг АД
500 лв
10000 лв
 До 2 часа
 Онлайн
 Не

 Факторин
 Бърз Кредит
 Факторин предлага бързи кредити от 50 лв до 399 лв. Уеб сайтът е собственост на Фактор И.Н. АД . Времето за одобрение на кредита е до 15 мин. За кандидатстване за кредит са ви необходими единствено лична карта и трудов договор. Можете да кандидатствате за бърз кредит онлайн, по телефона.
 Фактор И.Н. АД
 50 лв
 399 лв
 До 15 мин
 понеделник до петък
 Не
Кредити от Факторин
Уеб сайта не съществува

 Фератум
 Бърз Кредит
 Фератум предлага бързи заеми онлайн от 50 лв до 1000 лв. Уеб сайтът е собственост на Фератум България ЕООД . Времето за отговор на кредита е до няколко минути. Фератум България предлага лесен и бърз малък кредит, при минимална документация и за максимално кратко време. За кандидатстване за кредит ви трябва валидна лична карта. Фератум България предлага заем до заплата до 700 лева със срок на връщане до 12 месеца и кредит на вноски до 1000 лева със същия срок на връщане.
 Фератум България ЕООД
 50 лв
1000 лв
 До 5 минути
 Да
Кредити от Фератум

 Финанс холд
 Бърз Кредит
 Финанс холд отпуска бързи заеми онлайн от 5000 лв до 200000 лв. Сайтът се подържа от Финанс Холд България . Времето за одобрение по кредита е до 2 часа. За да кандидатствате са ви необходими само лична карта и обезпечение за големи суми. Може да се кандидатства за кредит онлайн, по телефона, или в офис близо до вас.
 Финанс Холд България
 5000 лв
 200000 лв
 До 2 часа
 понеделник до петък
 Не
Кредити от Финанс холд

 Финанс център
 Бърз Кредит
 Финанс център отпуска бързи кредити от 200 лв до 2500 лв. Уеб сайтът се подържа от Финансцентър ЕООД . Времето за отговор по кредита е до 1 час. За да кандидатствате за кредит ви трябва единствено лична карта. Може да кандидатствате за бърз кредит oнлайн, в офис, или по телефона. Сайтът предлага удължаване на стари кредити.
 Финансцентър ЕООД
200 лв
2500 лв
 до 1 час
 понеделник до петък
 Да
Кредити от Финанс холд

 Фреш кеш
 Бърз Кредит
 Фреш кеш отпуска бързи кредити от 100 лв до 399 лв. Фирмата се подържа от Евролизинг ЕАД . Времето за одобрение на кредита е до 1 час. За кандидатстване за кредит ви трябва единствено лична карта. Възможно е кандидатстване за бърз кредит само онлайн. Фирмата предлага рефинансиране на предишни кредити.
 Евролизинг ЕАД
 100 лв
 399 лв
 до 1 час
 Онлайн
 Да
Кредити от Фреш кеш
Уеб сайта не съществува

 Фрии заем
 Бърз Кредит
 Фрии заем отпуска бързи кредити от 50 лв до 700 лв и срок на връщане до 45 дни. Уеб сайтът се подържа от CRESCO GROUP s.r.o., Чехия . Времето за одобрение по кредита е до 10 мин. За кандидатстване за бърз кредит ви трябва единствено валидна лична карта. Можете да се кандидатства за кредит само по интернет.
 CRESCO GROUP s.r.o., Чехия
 50 лв
700 лв
 До 10 мин
 понеделник до петък
 Онлайн
 Не
Кредити от Фрии заем

 Хелп кредит
 Бърз Кредит
 Хелп кредит дава бързи онлайн кредити от 50 лв до 5000 лв. Микро кредити за физически лица в размер от 50 лв. до 399 лв. Потребителски кредити от 400 до 5000 лв. Компанията се подържа от Хелп Кредит ЕООД . Времето за одобрение на кредита е до 24 часа. За кандидатстване за заем ви трябват единствено лична карта, банкова сметка и документ за удостоверяване на дохода. Може да се кандидатства за бърз кредит онлайн, или по телефона.
 Хелп Кредит ЕООД
 50 лв
 5000 лв
 До 24 часа
 понеделник до петък
 Не
Кредити от Хелп кредит