Кредити

ипотечни, потребителски, бизнес, жилищни и бързи кредити

Потребителски кредит до 7000 лева

Потребителски кредит до 7000 лева обяви  Райфайзенбанк на своите клиенти. Заема е без поръчителство, с фиксирани вноски,  и максимален срок на погасяване до 7 години. Предварително одобрение за този “Горещ кредит” могат да получат всички заинтересовани в рамките на 15 минути на телефоните на Call-центъра на Райфайзенбанк на 0700 10 000 за бТК или 1721за Мtel или Globul. Като бонус към кредита за 7000 лева, банката предоставя на своите клиенти безплатна дебитна карта и кредитна карта РайКарт, която е без такса за обслужване за първата година.

За всички, които имат нужда от по-големи средства или предпочитат разсрочено плащане за по-голям период от време, банката предлага потребителски кредит до 15 000 лева, с поръчителство и максимален срок на изплащане до 10 години.

С новия кредит до 7000 лева, Райфайзенбанк e първата банка която доброволното започва да изпълнява междубанковото споразумение, подписано от 24 банки-членки на Асоциацията на търговските банки, което препоръчва банковата реклама да стане по-открита и коректна към клиентите. Чрез този потребителски кредит банката започва да обявява “Годишния процент на разходите”, който представлява общия разход по кредита и включва дължимата главница и лихви и всички прилежащи такси и комисионни.